Forfattere, og hvordan publiserer de sine verker i fremtiden

Arne Krokan skriver i sin artikkel, den nye forfatterøkonomien,Om de ulike utfordringene fremtidens forfattere møter, og alternativer de må ta i betraktning, og dermed vurdere sin innstats opp mot.

Nå er det ikke slik at forfatter er et yrke som du utdanner deg til eksplisitt, det er vel mer slik at det er indre krefter, og et ønske om å gi ut, samt dele med andre sine historier, tanker, ideer, teorier med mer.

Tror nok at de vil evene å tilpasse seg etterhvert som endringer i utgivelsesstrukturen endres. Dette er selvsagt individuelt for de ulike kategoriene av bøker og litteratur. tar man for ekesmpel utgivele av barnebøker, mener jeg dette er noe som vil forbli lengst i bokform. Derimot vil faglitteratur, og bøker innenfor det emnet forsvinne mer og mer. Denne type litteratur vil bli tilgjengelig via digitale tjenester, og gjøre mer nytte på den måten. Tenk hvor mye raskere det går å lete/søke i litteratur via digitale tjenester.

Her må nok forfatterene tenke i andre baner, og heller satse på at ved å bli publisert på denne måten bygger han seg et navn og en posisjon som dermed gjør han attraktiv, som for eksempelvis foredragsholder. Dette tar Arne Krokan også opp i sin artikkel.

Merket med

Legg igjen en kommentar